utorak, 27. veljače 2007.

očajan, očajan, očajan osjećaj prepun očaja, na granici sam i imam jasan uvid u to i znam da će ako je prijeđem bit nevjerojatno loše, iako samo junaci prelaze granicu, i iako se junaci poznaju na muci, ionako junak ne mogu bit jer nemam kurca, a svejedno me drže na mukama; bit će nevjerojatno loše jer s druge strane nema nikoga, nikoga, nikoga, nikoga da mi pomogne, ni tipičnih junakovih pomagača, ni boga ex machina, jedino imam rusulicu ex pénis, i to na vrlo radikalan način izvući rusulicu iz pénisa, a što se tiče toga to znamo da moja mama ne želi takav životni postupak, vrijeme li je da neko napiše naraciju naših života, stipe naprimjer, on voli narative, koja bi sadržavala sve moguće funkcije, pa tako i one neprihvatljive našim mamama, i koja bi se istima u rodilištu uručivala skupa s onom narukvicom šta ide oko ruke mami i bebi, naš je broj bio 3591, al ona uvijek kaže da su mene podmetnuli s marsa, i zanemari pritom podatak da su muškarci s marsa a žene s venere, nisam osjećala ništa danas dok je marijana imala moj penis, bit će da to i nije moj penis, bit će da ga i nemam, a kad prisvojiš muški moraš pazit da ne zatrudniš.

ako zatrudnim, ubit ću i sebe i dijete. neću da sinovljevim kurcem jalovo nadoknađujem svoju kastraciju.- 00:41 -

· Ne sviđa mi se taj ton. Je li sve u redu?

a za testikularnu feminizaciju, ajme meni, ne da mi se, cili sam u kurcu (ej, bolje i to nego da je kura cu meni, a jel? :D )
aj evo. :)
dakle, to ti je kad ti se pokvari gen koji kodira receptor androgena, muških spolnih hormona. I onda kad nastane poremećaj u tim receptorima, organizam luči hormon, ali ga receptori ne mogu prikopčati na sebe, što rezultira poremećajem kod primarnih i sekundarnih spolnih obilježja. dalje na wiki piše što i kako bude s onim stvarima u gaćama, a ja to ode neću pisati :) (Tuxedo Kamen 27.02.2007. 01:03)

· mensch! jesi ok? zvučiš malo... pa... malo... nešto! ajde, drži se! :) (4pištolja 27.02.2007. 17:29)

· nekad je bolje prijeci granicu. a ja se jos ne mogu nacudit ovoj slici na kojoj nisam ja! (Atlantik 27.02.2007. 19:50)

· u
što ti bi?
mislim da to uručivanje priče našeg života mamama (super je ovaj dativ riječi mama) nije dobra ideja
stopa infantilnog mortaliteta bi dosegnula vrtoglave brojke.. (cetiri piruete 27.02.2007. 21:10)

· sad sam tek vidijo ovaj filmić s prstima, sjajno! (igor 22.03.2007. 12:09)

Nema komentara:

Objavi komentar