nedjelja, 4. ožujka 2007.

miriše čokolino, toplo, sa sojinim mlijekom. al samo miriše, nema ga.
mirišu filmski postkoitalni razgovori ali samo mirišu, nema ih. namijesto toga pričala sam malo s cimericom, to je sport kojim se rijetko bavim.
tuga je i dalje tu.
bugu nisam dugo vidila, ali ona mi nikad i nije bila neki faktor osim šta je bila zgodna cura i šta je glumila u mjuziklu sa sestrom, pa o njoj i neću.
sinoć je bio koncerat u pauka, čula sam long winters i trail of dead (e jebem vam, kad imate tako dugo ime da se osjećam ko debilka ako ga napišem u cjelosti) i jako sam uživala, i samo ćirkala naokolo da oćul uledat rutvicu, iako ja uopće ne znam kako ona izgleda!
šta još? naslov? endi mi je reko da nek napišem zašto mi se blog ovako zove jerbo je to sad nova moda. svi fanovi manic street preachersa (valjda) znaju da se radi o misheard lyricsima njihove pjesme if you tolerate this, your children will be next, pokupljenim sa sajta na koji je neko stavio takve i slične misheard lyrics raznih izvođača. taj je stih meni i sestri bio urnebesan i uvijek me razveseli kako je neko čuo baš to i kako mu se to učinilo smislenim u kontekstu cijele pjesme.
pe eto, slušajte manicse i odite gledat na gorelinkovani sajt razne krivo čute stihove. i volite se, štajaznam.

- 00:40 -

· vjerojatno ti je ovo poznato, ali za svaki slučaj- arab strap su nazvali jedan svoj album elephant shoe, jer je mlađa sestrica jednog od članova benda skužila da se usne jednako pokreću prilikom izgovora tih riječi kao i kod izgovaranja i love you .. za tebe sam siguran da češ viditi barem ponekad elephant shoe usne, pa makar i moje;) (funnylittlefrog 04.03.2007. 13:56)

· Kako se niko drugi ne javlja, evo da ja podijelim s tobom još jednu svoju blamažu, ali ovaj put povodom tvog posta, vezanu za misheard lyrics. Dakle sve dok me nije stroke prosvijetlio vjerovao sam da pjesma breakdown od suede završava stihovima - Does your love only come, does your love only come, does he only come in Hollywood? ,što je meni naravno bilo potpuno smisleno, kad tamo brett pjeva - Does your love only come, does your love only come, does he only come in a Volvo? Što je najgore, još uvijek mi se više sviđa prva verzija! (funnylittlefrog 04.03.2007. 19:03)

· sad me smiješna mala žaba podsjetila na suede, haha i na moje opsesije puštanja pisama na repeat, pa san lipo našla još jednu od takvih, odavno-ne-odslušanih-few-too-many-times... obsessions :)
buga grašo?? ;) (previše trač informacija;)
(jel su iritantini ovi smajlichi?? ne znam odakle natruhe ovog hiper-mega optimizma...) (vjekica 04.03.2007. 22:43)

· žabac, nisam znala. ja sam ti strašno neobrazovana. hvačla ti šta mi pišeš komentare kad niko neće! elephant shoe :)
v., božemili, jel se mi znamo? da, buga grašo :D i smajlići su okej. (Rusulica 05.03.2007. 01:11)

· Sojino mlijeko? Omfg... pa svetogrdje je napraviti cokolino sa necim sto nema podrijetlo od vimena!!
Bad kiitty baaaaad!:P

zivio nama cokolino jos 100 godina!:)))))))))))) (KLonZ 05.03.2007. 09:30)

· eheem ,valjda bi onda trebala priznat da se znademo, al neće onda ovo ispast ko neko stalkiranje jel?? mislim ne kao stalak (he, he, glupicerekoinkoinkrokt :) (previše stvari ipak povezujem da bi pogađala, hmm, misli tudor i buga ( koju ja u biti formalno ne poznajem, al ona je sinkronizirano plivala i sl...ok zvučim ko neki inch high private eye) elefant šu, kewL. (vjekica 05.03.2007. 14:35)

· sigurno se Frog sjeća i jednog krivo čutog stiha od našeg drugara koji privremeno (do kraja života) živi i radi u ZG. stih je od U2-a iz pjesme One : pravilno je "carry each other", a on je mislio da Bono pjeva : "hurry Eech Adder" (požuri se Ič Aderu!) (stroke 05.03.2007. 20:12)

· @ klon (z?) probaj pa se javi!!
@ v., koji ti je to pénisić napeto da ja il neko ne skužimo ko si? ne da se meni pogađat, baš si pizdica, potpiši se imenom ko i svi moji prike izvana kad komentiraju, ili mi nisi prika!
@ stroke, poludiću, sad me tvoj post inspirira da ponovo odem na misheard sajt i valjam se od smija, valjam! :D (Rusulica 06.03.2007. 02:20)

· Gle... ja sam zakleti protivnik soje... i svega sto dolazi od soje:) Nema te biljke koja moze zamjenit dobar biftek...:P (KLonZ 06.03.2007. 04:46)

· e znaš kaj, znaš unu pjesmu od garbagea 'when I grow up'. E ja san vajk pensa d anakon tega gre 'I'll ber skateboard' i pensa san:uuu, kako su zajebani i metaforični. a još san u to vrime i brija na skejt. i onda san si naša mladu ka je volila garbage i umrla od smiha na to, a ja, bahato đubre kakovo san, sa se sprda š njon i govorija:dobro je, vidićemo ki je veći fan garbidža. I onda smo provjerili i ja san zgubija okladu. al zajeb je u temu da zaspravlje dojde 'I'll be stable'. e sad, ča to govori o mojemu nesvjesnemu ko odbija stabilnost i pledira za skejtbilnost? to me asd baš muči. e samo bin još reka klonzu-falabogu da nema te biljke, zašto bi uoće blažene biljke stile nadomjestit tu neukusnu komadinu leša? heh!? (brek 06.03.2007. 20:52)

· Svaku drugu pjesmu koju čujem totalno misheardam. Mene je sram uopće spominjati. Dobro, većinu vremena ni ne kužim kaj netko pjeva. Možda bi treba promijeniti izvođače koje slušam. eh, tvoj blog mi dođe ka morfij...samo što su premale količine. Živio SpongeBob. (Tyler 06.03.2007. 21:54)

· ma anonimnost je stvar navike (i prije brisanja mojih pet-šest pokojnih blogova:), nije sad da sam ja tu neka mistična bLabLa... eto jeL smo prike?? (vjekica 06.03.2007. 23:13)

· evo, sad mi nije htio učitati ime.... (vjekica 06.03.2007. 23:14)

· fuckingshitnepismeniglupikomp!!! (vjekica 06.03.2007. 23:17)

· e, ovo je pretragično... učita mi je ime odma, al nisam skužila. jerk. (vjekica 06.03.2007. 23:24)

· @klonzi neka, neka, samo polako.
@ brek, odvalim kad napišeš mlada. a klasik? REMov call me if you try to wake her up koji smo svi odreda pjevali nešto a la kaumičabekaa. to pokazuje očiti nesvjesni otpor suočavanja s ljudima koji se bude iza sna, što li. o čemu uopće oni u toj pjesmi?
@ tylere dobaran, baš mi je ugodno vidit da se javi neko za koga znam da čita al nikad ništa ne napiše.
@ vjekica - vjekicee, pa di si legendoo? (ovo onako po splitski rastegnuto). kako si božemili došla do bloga? (Rusulica 06.03.2007. 23:56)

· :D e, ne znam kako san došla ni do ovog, a ni do prijašnjeg, ovoljetnog... al znam da je bilo oko sv. roka, jer san išla u sutivan i nasuka se bartuL, pa si ti to spomenila (znači nešto prije toga te nađoh... :) i ugl. to je bio početak sveopćeg veselja, evo sad mi je tvoje blogče među svim ostalim brzopoteznim linkovima, yuppie! (vjekica 07.03.2007. 00:14)

· ma to sam jos i moga googlati, ali "rusulica", to me zanimalo. :( reci mi, da ne mislim o tome... popizdit ću ako mi ne kazes. (Sadako's apprentice 07.03.2007. 11:56)

Nema komentara:

Objavi komentar