četvrtak, 22. veljače 2007.

stanje duha:
došo mi je mislav i ja reko jes mi donijo brokvu ko šta sam ti naložila, da obisim obiteljsku sliku nazid, a on će meni jašta i dade mi 2 vide i jednu brokvu, al nezašiljenog, ravno odrezanog vrha. koja dakle ustvari nije brokva jer nema esenciju brokve. pa smo onda te vide probali zabit mojom daščicom za rezanje pri kuhanju, al nismo uspili. a to sve nakon šta sam ja pribadaču (promjer glavice 0,5mm) isto naumila natandrčit na zid da na nju ovjesim sliku. al nije išla dublje od jednog milimetra po slobodnoj procjeni, što nije bilo dosta da izdrži sliku pa je sad eno vrh police na zidu svjedoči mojoj domišljatosti i dovitljivosti koja služi samo tome da se sama sebi divim kako sam humoristična a ne služi ničem pragmatičnom.

stanje tijela:

nisam plesala mjesec dana i sve me boli, a trbuščić mi je mekan.
kosa mi ispada.
na licu imam 1 ćirić i jedan ugriz buve. ćirić nisam istisnila jer eksperimentiram sa svojim estetskim kriterijima. za sad eksperiment nema nikakvih rezultata, većma zato šta nisam sigurna od čega se on, osim od moje oćirićene pojave, sastoji.

stanje duše:
prija marina me zvala da nek odem s njom na seminar o duhovnoj obnovi. ipak nisam otišla već sam ostala doma učit. da je bio seminar o duševnoj obnovi možda bi išla, al vako mi ne treba jer mi je duh danas ok.


- 20:58 -

· opis stanje duše nam ne govori ništa o istom već samo ponavlja da je stanje duha zadovoljavajuće. trijadna struktura, ponavljanje koje nije samo ponavljanje, terminologija, deskripcije na rubu tautologije... sano, ti si punokrvna hegelijanka. mislim da nikad nisam dao ženi veći kompliment. (north_korean_guy 22.02.2007. 23:06)

· nakon ovakvog posta ponestalo nam je riječi, ali zato imamo brokava. i to onih esencijalnih. btw, tvoj trbuh nikako ne može biti mekan poput našeg, pivskog. (dva anonimca iz metkovića 24.02.2007. 20:38)

· znaš kaj, duh ima istu etimologiju ko dah.znaš kako se reče da je niki izdahnuja.to znači da mu je izaša zadnji dah/duh.E sad, ako si materijalist(a svi normalni ke poznan su), onda je duh ono ca gre z usti. pa je npr. nakon ćevapi z lukon i kajmakon slatkasto mio, a nakon onega sranja iz rubelja ča se isto zove, al umisto kajmaka dojde ajvar, nikako govnjast.ja iman jedan misterij, nesta mi je batić, a ti nimaš čavli.ni to bez vraga.tu malo na zapadu je modernije nego na cvjetnemu.zato umisto palačinski (truli zaostatak komunizma), ja iden tortilje impregnirane bučinin uljen i papron zdrobljenin u hand-made-olive gnječilici (brek 25.02.2007. 17:59)

· :) radujete me. brek, nisam ti ja uzela batić, da se znade. al ti na svetog duju mogu kupit novi ako mi stagod skuvas! decki iz metkovica, moj je trbuscic najmeksi u ovom dijelu evrope. marko, vrime je da zenama pocnes govorit da su lijepe, ko jerko. vidi kolko je to njemu dobra donilo. (Rusulica 25.02.2007. 19:08)

· nije vrime, bilo bi još gore jer to meni ne stoji. žena bi se pitala: šta on zapravo misli govoreći mi da sam lijepa? priskrbio bih si, paradoksalno, još jedan veo navodne nedostupnosti. neću ženama ništa govorit, nek shvate da je, unatoč paulu i micheleu, lula ipak nekad samo lula. (north_korean_guy 25.02.2007. 22:54)

· pa šta da bi se pitala? zacijelo bi, uz to šta se pita o motivima, uživala u spoznaji da ti je lijepa. ja sam opet očajna večeras, ne mogu ovih dana izdržat samu sebe, užas. (Rusulica 26.02.2007. 00:04)

· jesam to ja u lijevom boksu??? nevjerovatno, isti moj profil, odakle ti moja slika??? (Atlantik 26.02.2007. 04:38)

· Nakon čitanja ovog posta prekjučer sam jučer osvanula s čirićem na licu. Prvim u životu. Pa ti sad vidi. (Hopey's Inn 26.02.2007. 18:51)

· atlantik, to sam JA a ne ti!!!
hopey's inn, okej, malo sam vidila i odlučila ti ponudit da mi kažeš čega ti u životu fali pa ću o tome sljedeći put pisat. (Rusulica 27.02.2007. 00:15)

Nema komentara:

Objavi komentar