utorak, 22. svibnja 2007.

o pénisu
pošla ja do njega u goste pa smo se lipo namisltili i ja krenila vrtit programe na teveu a kad ono erocki program pa ja bržebolje bižća vrti dalje al kad mi se učini da sam vidila nevjerojatno veliko udo pa ipak vratim malo program i opravdavam se nu jesi vidijo kolikoga ovaj ima moramo to bolje pogledat al kad ono stvarno veliki ud jebemu pa uzviknem bogati koju kučinu ovaj ima a on će nije to on to je ona.

o dejtu, ogorčenosti i forenzičarima
ovih dana puno dangubim pa osim šta čitam ljubavnika lady chatterley i frustriram se kako se ona lipo ševi a mene niko ne želi zvat na dejt_

mislav i ja gledamo teve.
ja: mene niko ne zove na dejt.
mislav: ma daj, ne pričaj gluposti.
ja: ti mene ne shvaćaš ozbiljno. niko me ne zove na dejt i moje tijelo će se sasušit ko tijelo lady chatterley kad nije imala ljubavnika.
mislav: pa evo, ja sam te izveo na dejt.
ja: ovo nije dejt, došla sam kod tebe gledat teve.
mislav: kako nije? uvjeravam te da je ovo dejt.


_dakle, osim šta čitam tu lijepu knjigu, gledam većinu onih opskurnih serija iz kolekcije samo-ti-počini-zločin-al-pazi-se-mi-ćemo-izvršit-obdukciju-i-otkrit-šta-se-zbilo i, pa, ne želim vrijeđat al sam ogorčena_

sestra (plače): ja premalo putujem, to nije pošteno. ljudi s faksa stalno nekud idu. ryanair je preskup, a kad imaju akciju, meni tad nije godišnji. to je nepošteno. imam love al je nemam kad potrošit. i ne želim ić sama. filipu je to preskupo, on ima manju plaću od mene. (svom dečku) filipe, ne želim te vrijeđat al sam ogorčena.

_ne želim vrijeđat al sam ogorčena nedstatkom šarma u tim serijama. slučajni partneri i x files, e, tu je recimo bilo prave kemije među likovima, a ovde kemija nije jednostavno u zraku i da svi znaju da je tu, nego je, molim te, prikažu! tu se najzgodniji istražitelj i jedina ženska u timu moraju kao prcat i spuštat si i dobacivat preisfurane doskočice ne bi li mi gledatelji dobili dojam da se tu, osim šta se analizira dna, zbiva neka ljubavna napetost. i onda me to smeta ko pijesak u oku dok nosim leće. i, mislim, ako istražuješ uzrok misterioznih grupnih pobačaja, a u pozadini cijelo vrijeme svira femili frost, pa ono, nije mi užitak baš toliko prije isražitelja skužit o čemu se radi. al tim se serijama mora priznat bar dobra produkcija, jeba ga ćaća, jeste vidili onu našu domaću istražiteljskoforenzičku seriju? žrtve-leševi izgledaju ko da leže na mrtvačkom odru a ne na mjestu zločina, a prostorija za obdukcije liči na dosta upotrebljavanu kuhinju iz kasnih osamdesetih.

o bijeloj svjetlosti
zašto je ovaj post ovako jalov? bilo je krajnje vrijeme da ga objavim, ali nisam imala dovoljno materijala jer sam si uzela malo odmora pa sam puštala da nezapisani prolaze krasni momenti sa divnih koncerata na kojima sam bila, sa simpatične al mjestimice sulude večeri šoltana u zagrebu na kojoj sam isto bila, sa sestrinog isto suludog al simpatičnog tuluma useljenja. nisam napisala ništa ni o tome kako sam našla divan stan u koji skoro selim i o tome kako ja ništa pod milim bogom, ili da kažem pod milom bijelom svjetlosti ne radim osim šta se bavim ručnim radom i jedem skoro pa isključivo corn flakes.

ja: počela sam malo ka virovat u bijelu svjetlost, al samo dvadeset posto.
(kasnije mi stipe učini neko zlo pa se za kaznu spotakne)
ja: hvala ti, bijela svjetlosti. sad u tebe virujem 21,5 posto.

ne vjerujte metkovčanima kad zaručnički prsten nose
osim šta kuvaju djevojke u želji da im budu momci, mladići se nekad udvaraju djevojkama u želji da im budu bračni drugovi. e sad, zacijelo smo svi iskusili raznorazna bezazlena lartpurlartistička flertovanja koja su služila da malo podignu atmosferu, npr. u uredu. al je veliki bed kad te neko zaprosi pa onda kasnije to povuče jerbo da je on to samo onako, u šali. a ti već počela pripremat miraz!

(split, sveti duje, otvaranje rive, noć, gotan project.)
ja: eto ga, našla sam bend za pir - gotan project!
mama: dobro, al ja to neću platit.

(nešto kasnije, vatromet)
ja: oću vatromet na vjenčanju, samo veći od ovog.
mother of the bride: šta se mene tiče, može, al ni to ti neću platit.

(još malo kasnije)
ja: kad si me ono zaprosija, mislija si ozbiljno, jelde?
stanoviti bloger: ti si stvarno mislila da sam ja to zaozbiljno mislio?
(pauza)
stanoviti bloger: ja sam to samo onako...nisi stvarno mislila da sam to mislio ozbiljno? a? nisi povjerovala u to?
(nesuđenoj mladenki ostavljenoj pred oltarom pojavi se gorčina života oko usana i mediteranska suza u oku)


ja: saću ti nešto reć. ovo stvarno nema smisla, život i to.
mislav: hvala ti na toj opasci, uzet ću to u obzir kad si sutra budem planirao dan.

- 05:57 -

· aj falakurcu konacno taj post! Vec sam ispizdila, svaki dan otvaram tek tri bloga a zapravo mi se samo cita tvoj i onda na ovima vise manje uvik bude nesto a na tvom nikad nista i ja mislim da ja zapravo zbog toga nisam do sad mogla ucit, sve nekako naopacke u zadnje vrime. (A i ovdi mogu citat posredno i mislava pa mi dodje ko da se potajice druzim s njim, sto nije lose s obzirom na to da mi je organizacija u tezem kurcu pa ga nisam vidla prosli put u zg-u.) A seks fali, da. I u ovom svemiru. A jebiga. :| (o-edipa 22.05.2007. 12:25)

· Je li ono crnački strap-on ili se to mojoj kinky mašti samo čini? :)) Inače, ako te nitko ne zove na dejt, hm... a da ti pozoveš nekoga? :) Ja ne bih mogla nikad, ali ako smo si po tome opozitne - why not? :) Kad neće brdo Muhamedu... :)) (KinkyKolumnistica 22.05.2007. 16:07)

· ti o deprešiji a meni smiješno. ne želim te vrijeđati, ali ja sam vesela dok te čitam. (joakim a ne boca 22.05.2007. 20:36)

· i ja kažem : fala kurcu (pa makar i ženskom) na novom postu više! (stroke 22.05.2007. 22:14)

· ajme..da sam zna da si počela spremat miraz ozbiljno bih te ženio, najozbiljnije ti kažem (funnylittlefrog 22.05.2007. 22:35)

· do koliko je ono ravnalo? nemam oko :o (anspik 22.05.2007. 23:36)

· znan kako ti je. i mene tako prose pa to onda povuku. gadovi. (*liliu 23.05.2007. 01:20)

· @funnylittlefrog

Je, dobio bi pol stana s defetknim banjom, koji će ti to kurac... (insane_cobra 23.05.2007. 10:54)

· pa sve si sama rekla:

a) očekuješ brak
b) niko te ne zove na dejt

a) => b) :D

uostalom i c)seka ti mjeri koliko jon je udo...

aj aj ćikitaaa... :D

nego iđžen ja u metropole zera 4.6og moust probebli, pa ču te izvest na reperski koncerat akoš oš? a? :D (herattik 25.05.2007. 09:36)

· tribala si ga natirati da poliže tu prosidbu s poda (cetiri piruete 28.05.2007. 11:57)

· da ti se javin. iću po zg-u i vikat tvoje ime. da sastanci za BLOGERIMA. a je si me svrstala... ccc... a dobro kad si takva... ;) (herattik 30.05.2007. 09:45)

· ajme. post! A već sam izgubila nadu :-)). super ti je ovo "može, al` ja to neću platit`!" ;o) (DerzaFanistori 30.05.2007. 10:12)

· uvijek sam mislio da je FLF posve ozbiljan s tom svojom prosidbom. samo možda nije imao muda priznati i sebi i tebi da je zbilja tako.

a i mama ti je bila tamo. (lutajuci 30.05.2007. 15:14)

· e, da. jel ima većega seka ili dečko joj? (lutajuci 30.05.2007. 15:15)

· opasni ti metkovčani :) (Herr Flick 02.06.2007. 22:19)

· aaa, to je ono o čemu si pričala, onaj dar. već sam zaboravia na to. sestri se sviđa? :D
rusulice, rusulice, kako tebe na listu, a? evo ja bi te sad od gušta stavia na a/c. tribaš se malo izreklamirati, jer je šteta da ovako dobre tekstove ne vidi više ljudi. (Sadako's apprentice 05.06.2007. 15:48)

· Čim se ti penisa uhvatiš, odmah neki kratki spoj nastane. (Hopey's Inn 12.06.2007. 08:56)

· Svaki put ovaj plastični. (vadimastok 12.06.2007. 11:51)

· post se isčekuje željno kao menstruacija. ili tetka, rekli bi neki. ja ne volim taj izraz. pa ni tetku mi. (joakim a ne boca 14.06.2007. 21:58)

Nema komentara:

Objavi komentar