srijeda, 28. ožujka 2007.

osim šta sam danas na plesu onemoćala, hladnih udova, s vrtoglavicom, mučninom i zatamnjenjem vidnog polja, pogle kako izgledam:

i kako da sad dečkići i curice prema meni imaju ikakav drugi odnos doli srbnički?
al moram vam se pohvalit, jučer sam dobila još dvi bračne ponude, a nisu ni od flfa ni od strokea! to je sve skupa četri! a ja jako volim bit prošena. ma, dovoljno je čut da bi me neko ženio. a kako ponude ne namjeravam ozbiljno razmotrit već se samo koprcat u njima ko prasence u koritu, ne predstavljam ozbiljnu prijetnju (imam okvirnu predodžbu kako bi mogli izgledat komentari ispod ovog posta. iako ne želim da dođe do mog vjenčanja, za njima sam ipak luda, pa zato i oću postat wedding planner. prije mjesec-dva zaredali su bili na teveu wedding planner filmovi, to mi je bila baš uživancija. sad je neka suša, al tu je uvik google. obožavam čitat i gledat o tuđim vjenčanjima, gledat kako se to radi drugdje u svijetu, s naglaskom na razvijene zemlje koje imaju neke običaje kojima je izvor sveti bogtepitako, i gledat kako su mladenke ružne i kako bi ja bila lipša i kako će se ionako svi razvest il su trudni pa se zato vjenčaju. imam i svoju idealnu vjenčanicu i kad prištedim planiram si je kupit i onda, u nedostatku prikladnije ceremonije za nju, u njoj nastupat sa svojim imaginarnim bendom.

danas sam učeći o starim baltičkim bogovima saznala da moj profesor koketira s mišlju da je jedna božica koja je šefica zajedno s još tri boga (stvoritelja, sina mu, i negativca), opsluživala svo troje. tako imam i ja svoja tri prijatelja al ih ne opslužujem svo troje nego sam vam tila reć da kako ja imam imaginaran bend jedan od njih ima nekoliko imaginarnih žena i djece, drugi ima imaginarnu djevojku, a treći svoje imaginarne učenike. tako da nekad kad mi njih troje dođu na čaj u mojoj sobici ipak nastane povelika gužva!

danas se dogodilo još i to da sam srela bandića. ugledala sam ga još iz daljine kako mi se približava, pa sam onda ono makla pogled da ne buljim a onda kad sam ga opet pogledala namistila sam facu ko da ja ne znam ko je on, da se ne bi umislio. jerbo bi meni išlo na živce kad bi si on umislio da je neka veličina i da se podrazumijeva da ga svi u gradu znaju. pa sam ga pogledala hladno i nezainteresirano, ko i svakog sredovječnog čovjeka na ulici. usna mu je malo zatitrala al je zagrabio dalje. nadam se da sam mu dala dobru lekciju.

- 21:35 -

· e nek si mu rekla! (zombbop 28.03.2007. 22:10)

· gle ti nje, voli biti... prošena. aj neka. :D
i, kad ćeš se udati? :)
bi li se uopće udala? znam ja da neke ne bi. a mislim, bolje ne brzati s tim. it poo.

a bandiću si lipo namistila. di je sad smiley koji čini pelvic thrust :D (Sadako's apprentice 28.03.2007. 23:18)

· Eh te božice... il su bile led ledeni ili opslužuju sve redom! ;-) He he, kakvi ljudi takvi i bogovi, nego kako će bit ;o)) (DerzaFanistori 29.03.2007. 10:19)

· nego, kakav je to ples? pogo? :) (zombbop 29.03.2007. 15:35)

· jadna, kako si se izubijala... hoćer reiki na koljena? (vilenjak 29.03.2007. 20:53)

· Jesi li to klečala? Doduše, u moje doba su muški klečali prilikom prošnje.

A da si lijepše pogledala Bandića, vjerojatno bi dobila još jednu bračnu ponudu. (Trenk 30.03.2007. 08:35)

· e da. pečaćenje fisura. fisure su one udubine na zubima, često znaju dobiti pigment pa izgledaju ko mali karijes, a nisu karijes. od njih se on i razvije, jer ih četkicom ne možeš dohvatiti. stomatolog izgladi rupicu, očisti, i nanese glazuru, onda obasja zub UV zračenjem da se stvrdne, i na kraju napravi fluoridaciju. zub je osiguran za dugi niz godina, a i urednije izgleda. ne znam koliko košta, raspitat ću se, ali mislim da nije jeftino. (Sadako's apprentice 30.03.2007. 15:57)

· u svojim feminističkim stremljenjima si došla do novog matrijahata u kojem želiš imati prosaca barem četiri, ali ni jednog od nas nečeš ženiti, za razliku od boginje ne moraš ni opsluživat svoje podanike, a sredovječnim gradonačelnicima otvoreno iskazuješ prezir ..moj dubok naklon i ovaj put bez vađenja prstena iz džepa (funnylittlefrog 30.03.2007. 16:51)

· je li to modern dance? super sta pleses. a nisam mislila da bi ti bila tip koji bi se htio bavit organizacijom vjencanja...zamisli kad te upilaju s izborom torte, pijata, cvica... (Chicago Chick 31.03.2007. 02:12)

· Kakav je to ples? Meni su vako koljena izgledala samo kad sam ucila plesat oko stange. Da, u Londonu imamo i tecajeve toga. A ja mislim instalirat stangu u spavacu sobu i zabavljat Brusa. :D (marisi 31.03.2007. 15:11)

· bbop, atlantik i marisi: ples je suvremeni. slično ko moderni. a plesat oko štange (instalirane u spavaću) je svojeveremeno tila i wanda. ja ne bi mogla, umrla bi od smija :) atlantik, ma meni će bit toliko gušt bit okružena svim tim stvarčicama za vjenčanje da mi ništ neće bit teško. :D
endi, pa lipo je bit prošena. a udaja dolazi u obzir samo ko ishitreni i nesmotreni neplanirani čin kao romantični dokaz ljubavi :D
trenk, haha, vjerojatno bi i dobila. bandić da me isprosi, kolko bi tek onda dobila na cijeni.
ostali, hvala na komentraima :) (Rusulica 31.03.2007. 16:39)

· uh kolina su ti super
moja izgledaju ko da sam se igrala ljubičastim i plavim sjenilima za oči po njima.
proći će
kvragu, i na vlastitoj maturalnoj sam imala plavu fleku na kolinu...
čudno je doduše što nemaš jednu veću nego puno malih... (cetiri piruete 01.04.2007. 11:36)

· tako mlada a već onemoćala ; za razliku od sredovječnog bandića koji trči na sljeme ko navijen (Susjed Gorana Milića 01.04.2007. 22:59)

2 komentara:

  1. I belіeve this iѕ one of the sucһ a lot ѕignificant іnformation fօr me.
    And i ɑm satisfied reading уօur article.
    Вut want to statement оn some normal issues, Тhe site taste iѕ perfect, thе articles іs
    truly excellent : D. Excellent task, cheers

    OdgovoriIzbriši
  2. Anonimno9/5/18 23:16

    I am regular reader, how are you everybody?
    This paragraph posted at this web page is genuinely nice.

    OdgovoriIzbriši