nedjelja, 1. travnja 2007.

[URLkopipejstaj kasnije]flf[/URL] nas je počastio prekrasnom snimkom s koncerta arcade firea i sad uživam u tome i izvlačim
ovo ne valja.

prijatelj koji studira na akademiji dramskih planira zavest koleginicu. pa mu ja kažem da je najbolje nać neku zajedničku zanim
ni ovo ne valja.

ne želim sad umrit jer nisam legenda ko dražen petrović.
odavde ne znam dalje.

čitala sam jučer cosmo i ugledala tamo razne atraktivne modele donjeg rublja. iako su dominirali čipkasti našo se i koji zgodni primjerak pa sam pomislila kako je u kurcu šta je meni svo donje rublje s pazara a kako grudnjake ne volim jer me žuljaju, imam sve neke sportske topiće koji su isto ok al kad mi treba izvadit adut iz rukava (o da, koja cura bar jednom nije vadila grudnjak iz rukava takva nek se javi), nemam u posjedu nijedan seksi grudnjak, a kamoli u duetu s gaćicama koji bi mi mogao poslužit u zavodničke svrhe. imat par kompleta neudobnog a vizualno atraktivnog donjeg rublja samo za zavodit mi je trenutno financijski neprihvatljivo. a kad budem platežno sposobna biću naborana i ovješena i nikakvo me rublje neće spasit. moje obline i ravnine svoje najbolje godine provode u pamuku s placa. iako, ništa im tamo ne fali. no ipak sam jučer gledajuć u taj cosmo poželila dignit kredit sad dok još ima smisla, kupit si masu lipih mudantica i riđipetića i iskoristit tu nevjerojatnu kombinaciju mog tijela u dizajniranom donjem rublju. a kredit da plaćam kad budem ovješena i naborana.
iako, nemam ja namjeru bit ovješena.

sutra se idem šišat u frizera. naručila sam se i sve. nakon 6 godina homemadea na tom polju bila sam prije 4ipo miseca u prave frizerke. i ispalo je super. pa sutra idem opet. naravno, vikat će me šta sam se u međuvremenu malo sama šišnila, i prošli put se tako ljutila da joj mi iz kućne radinosti krademo kruv. a šta ću joj ja kad se bojim frizera. bojim se frizera više nego zubara (iako, zubara se uopće ne bojim pa i nije neka usporedba). uvik te ošišaju previše, i još te na kraju isfeniraju i nakelje sto litara laka i kilopipo gela. al našla sam tu jednu dobru, a bome im je bio i neki zgodni mladić u salonu koji služi za oprat kosu mušterijama. jedva čekam sutra ujutro zavalit mu se u onu foteljicu.

šta bi vam još mogla reć a da bi svakome ko je pri zdravoj pameti bilo užasno dosadno čitat (jerbo to blogerska nacija voli, jelte)?.
tužna sam, jako.

glupi post. nek se nosi u kua.

- 22:39 -

· a ko ne voli lipo donje rublje! ali ono ti najvise i triba kad si smezurana i u jako kasnim godinama, inace je najvaznije da se brzo skida. i mot kojeg imas ili nemas, mislim da ti imas. pogledaj negdi online, victoria secret ti npr. ima jako povoljne cijene online (zadnji put kad sam gledala imali su redjipete za 150-200 kuna, otprilike lupam; znam da sam to slala sestrama i one su se cudile kako je jeftino u odnosu na cijene u splitu) jako su pouzdani s dostavom. a postarina nije pretjerana. trebas imat ili bankomat ili kreditnu karticu. imaju i druge stvari osim donje robe (majice, sandale..), ali nemoj to kupovat jer je ta bas lose kvalitete. prosjecna velicina redjipeta je 34 C - to je nasa trojka. da ne napisem cili post umisto komentara, samo se javi ako imas pitanja u vezi toga. (Chicago Chick 03.04.2007. 06:25)

· lijepa ti je kosa. ima finog rublja u mog prijatelja kilowata u ilici, 'demask'. (vilenjak 03.04.2007. 15:45)

· meni je najveći rigo čipkasti veš, nakon toga čipkasti veš donji dio koji je onako rezan visoko da ti dođe rub do pupka. meni sve gaćice do pol guzice dođu :D radije biram infantilan veš, onako nešto pamučno, a vedrih boja, nego šatro zeksi droljaste komplete koji koštaju masu, a raspadnu se ako ih stavim u veš mašinu. (anspik 03.04.2007. 17:23)

· ideš kod one frizerke koja te je onako lipo ošišala ono prije nego što smo se vidili? ako je tako onda tako i treba..ovo se ja u zadnje vrime družim samo sa mojih desetak nećaka i mojom babom od 93 godine , pa sam još infantilniji nego inače..e da, ono ti baš valja, mislim na ono kopipestaj kasnije, a i umiranje je bolje kasnije kaže moja baba, koja možda i postane legenda jer se nalazi u strokeovoj priči koja se sviđa i jergoviču..doduše moja baba to ne zna, a ni za jergoviča nisam siguran da išta zna..i još jednu stvar- možeš biti tužna ili sretna, ali dosadna nisi nikako..pusa (funnylittlefrog 04.04.2007. 00:10)

· kupi steznik :/
ne čekaj, nemoj, nije baš zdravo.
e, i ja ti se bojim frizera, zato se ne šišam nigdi osim doma. super si to napisala, kako previše ošišaju i nakelje tonu sranja na glavu. izađem ko ispod kosilice.
aj aj. :) (Sadako's apprentice 04.04.2007. 11:22)

· vidila sam taj cosmo mislim, ostavila mi ga frendica...freš from kroejša.
meni nema smisla to s donjim rubljem, nosiš ga ionako samo da bi ga skinula ili da bi bilo skinuto za 5 minuta..
a zamisli da ga otrgne.. pa ubila bi ga (cetiri piruete 04.04.2007. 11:25)

· ej, super ti je blog. samo da znaš prije nego umreš. (stroke 04.04.2007. 16:00)

Nema komentara:

Objavi komentar