subota, 9. prosinca 2006.

osjetila sam nelagodu i pritisak ispod pupka i za nekoliko minuta sam osjetila kako curi. dobila sam men., a s njom i divan izgovor da sve aktivnosti storniram (jel se može reć storniram?) i dan provedem uz filmove, krevet, hranu i prijatelje. i onda sad, nešto prije jedan ujutro, kad se na mene svalila želja da prošetam po gradu jer sve odiše svježinom i eterom, čim li, i da zatim ne zaspem sama, pročitam mejl koji sam dobila jučer a koji javlja da je upravo završila night on my side slušaona u močvari i to killersi vs joy division/new order vs još sva sila indie divota (koje moji najbolji prijatelji preziru al ko ih šiša (ja)).

ima nekoliko anegdota, al sve me jako diskreditiraju, pa ću smo jednu, koja se (do)tiče dvojice blogera koji su nedavno iz metkovića potegnuli za zagreb na koncert lambchopa, i činjenice da sam ja nekako bila uvjerena da se metković nalazi u bosni. pa sam (o sjećate li se toga vas dvoje), govoreći kako mi je žao šta se nismo mogli kvalitetnije vidit, predložila da se vidimo za novu u sarajevu u kojem je možda slavim. jer, šta je njima potegnit do sarajeva (zanemariti moju pretpostavku, također idiotsku, da su svi gradovi u zemljama koje nisu hrvatska smješteni jako blizu jedan drugom). čudila sam se zašto izgledaju kao da nemam veze s mozgom. kasnije sam svoje dobre prijatelje (koji preziru indie al vole mene pa znam da ih smijem pitat ovakve stvari) pitala jel metković u bosni. pa su mi zavarili u facu; nekoliko puta.

glupa sam, nemam više o čemu pisat.

ustvari sam melankolična i slušam anthony and the johnsons a vani se vidi cesta u mraku i tišina skoro pa će postat ona koje se bojim.

- 01:00 -

· je, skoro smo ko bosanci. imamo velike glave i tvrdoglavi smo :) (stroke 09.12.2006. 16:25)

· je, skoro smo ko bosanci i skroz smo zaljubljeni u tebe. doći ćemo u Sarajevo ako Ti to zatražiš od nas. da. (funnylittlefrog 09.12.2006. 20:21)

· : ) (Rusulica 09.12.2006. 23:21)

· mislio sam da ti se sviđa vražičak... smrt kurca je bila instalacija nad instalacijama, no i ovo je super..a znaš da ja volim prostačenje :-) (Slave 12.12.2006. 11:45)

Nema komentara:

Objavi komentar