nedjelja, 10. prosinca 2006.

evo ga na novi post.

i evo jedan koLaž, naziva where is my mind, što je bilo ime mog prvog, prilično pretencioznog, sad vidim, bloga iz kojeg sam izkatenpejstala ovaj, također pretenciozan, al ne toliko, uradak. zarez.

mašina vrti i pere robu i dvije su tuđe depresivne mačke od kojih je jedna uplakana i nešto hoće od mene.
igoru sam bila na parlafonu pa smo popričali. morala sam zvonit više puta jer je veza bila slaba. to mi je on reko da probam opet zazvonit. a onda bi se javio i pitao "ko je?".
sad sam na 10 dana odselila u stan u kojem čuvam dvi mačke kojima sam zaboravila imena dok se teta vesna ne vrati iz indije. jutros sam malo povraćala i tako, al onda sam oprala prozor. snimam mikseve i vrtim se tu u boksama i žvaćem žvaku. iako se smijemo on nije zaljubljen u mene, reko je, a ja u njega jesam. ne mogu ni disat ni jest, samo pit kavu i pušit cigarete, sve to ko vodu. nisam mogla čitat tamo više jer mi je stalno uho bježalo bakicama za susjednom klupom i da da ja njega više uopće ne srećem gospođo moja, ni na misu ne dolazi a nju bi trebalo skinit s aparata i pustit je da umre u miru.
s jurijem nisam išla na čaj nego sam umisto toga zaplakala. tipkam tiho a cimerica kaže tipkaj tiše. tenin je rođendan al niko nije raspoložen za surprajz parti. naprimjer kad smo ukrale dvi ladice s faksa. vani se dešava svašta a ja sam crknuta i bijesna. jedem kekse koji su dar za sestru. kombiniraću step-korake s plesnim pokretima michaela stipea. a sestra je otišla u menzu u mojim kućnim papučama.
onda sam potom išla vani đuskati, gdje sam i đuskala. zamišljala sam se mrtvom opet. susjed-cimerica od prekoputa dala mi je savjet da kažem okolo da sam se ošišala jerbo da sam imala uši.
igor je reko da bi trebalo zamolit diđeja da pusti ejžndabfaundejšn (a bijo je to ko neki festival mladih autora i svi su puštali pisme koje su sami napravili) i ja rekla ja ću i došla jadnom momku da jel može on pustit nama ejžndabfaundejšn a on sav šokiran ŠTAA? a ja njemu da jel nam može ejžndabfaundejšn pustit, a on reko uvrijeđeno da pušta svoje pjesme samo, jerbo je to predstavljanje autorskih pjesama. bijo je jadan nekako pa sam ga ja milovala malo po ramenu i govorila da bravo, da neka, da nek samo nastavi. :-(
sad pozivam gorana na samoubojstvo porukom koju su mi platili mama i tata. sad slušam morrisseya. sad ekvilibriram na rubu suza. (vaši! vaške! viršla!)
mama mi je na kraju rekla da budem dobro jer da je to moj partijski zadatak. znam da je i znam da su samo dobri ljudi u partiji pa sam se odlučila jako trudit.

- 17:47 -

· majke mi, jedva sam pročitala naslov onog nečeg šta vam je trebalo pustit... ;)
kako je bilo na onom femisnistočkom ispitu? baš me počela zanimat takva literatura u zadnje vrijeme... ;) (4pištolja 10.12.2006. 19:48)

· najbolji post svih vremena :)). tako mi je drago što si se vratila. ali ono, stvarno. (stroke 10.12.2006. 21:59)

· dražestan kolaž (& 10.12.2006. 23:50)

· a meni se sviđa pod ef što mi nekada kimneš glavom u prolazu. ;) (joakim a ne boca 11.12.2006. 00:16)

· ja bim s esamo javijo. i reko da metković je u bosni-naime najsjevernije kuće u gradu su preko granice. i da kad jednom bijo u sloveniji, ljubljani, onda sui neke djeve iz portoroža došle me tamo vidjet. a u relacijama bosanskim to je ko od metkovića do sarajeva. pa ako moru petra i nina ( da su špela i mojca sigurno ne buju bile došle), onda moru i ti tvoji metkovljani. slušan cili dan gold against the soul i osjećam s ehaj. sve džaba i ni ki zna ča, ali valja ga vidit, ipak je to prvijenac.jutri si gren popravit zub.eko. (brek 11.12.2006. 00:33)

· I ja trenutno mogu samo piti kavu i pušiti cigarete. Leptirići su me ponovno posjetili, nakon punih pet godina. Eh, što to je život. :) (Pustinjska 11.12.2006. 02:14)

· mene je posjetio proljev. popraćen mamurlukom. ili obratno. ispričavam se poradi prostakluka. (joakim a ne boca 11.12.2006. 09:27)

· strastveno pročitao i naježio se nekoliko puta (lutajuci 11.12.2006. 11:10)

· jes ti ona rusulica što je imala prosti blog? (gawrun 11.12.2006. 12:53)

· very smart . imala si prosti blog? gdje je? (Slave 11.12.2006. 15:44)

· ma bravo (hybrid 12.12.2006. 02:06)

· 4pištolja otjeralo me s ispita
stroke a meni je ono stvarno žao šta sam za novu u dubrovniku pa vama nije blizu doć iz bosne do tamo :D
& dražestan komentar
joakim a ne boca ezekijel, al ne u travi
breku mrzim recenzirat knjige kad sam glupa i neuka, gr.
pustinjska leptirići? fuuj! :D
lutajući u zanosu pročitala tvoj komentar i naježila se nekoliko puta.
gawrun o, da.
slave, prosTAkušo, usplahiriš se čim se spomene nešto prosto. prosti blog je ošo ća, al nema beda jer si ga ti vižitavo dok je postojao. a nije uopće bio prost, samo je imao kurac u naslovu (mrtvi)
hybrid potrebno je puno hrabrosti. hvala na podršci. (Rusulica 12.12.2006. 11:38)

· savrsen post (postovi) :)) bas si otkacena :) (Atlantik 12.12.2006. 19:47)

· kako te bona otjeralo??? nadam se da si mu/joj rekla šta je išlo... ;) ;) ;) (4pištolja 12.12.2006. 23:05)

· atlantik drago mi je da ti se sviđa i da posjeti nisu čista kurtoazija :)
4pištolja a je, rekla sam mu/joj pokorno da ću učinit sve šta mi je naložio/naložila i vratit se sljedeći tjedan. (Rusulica 14.12.2006. 00:18)

Nema komentara:

Objavi komentar