srijeda, 3. siječnja 2007.

brač

drago čitateljstvo,
sjela ja prevodit malo o srednjevjekovnom francuskom romanu, jer di ćeš bolje kad si nervozna, gladna i nezadovoljna povratkom u zagreb s mora, od kretanja u izvršavanje akademskih sranja zvanih obaveze.
ali sam onda sad osjetila da mi curi pa sam kad je cima izašla na tren iz sobe ćiribimbnila u gaćice i vidila da sam dobila mengu šta znači da se ostatak dana mogu bez grižnje savjesti prepustit užicima. užitak je pisat blog, pa ću vam zato sad napisat šta sam radila zadnjih dana, da imate šta čitat.

kako smo ja i moji prijatelji krenuli na otok brač proslavit novu godinu
putpis
prvo je sve počelo dobro i u religijskom duhu kad mi je divo na trajektu pokaza da je za nahranit nas devetero kupija dvoja pileća prsa. meni je to bilo jako smiješno pa sam odma nazvala hanu na brač da jel zna kolko je divo pilećih prsa kupija i da kako je to smiješno. divu je to mučilo pa je po ure posli reka da ako je isus uspija nahranit svu onu masu jednom ribom i s dva kruva, može i on devetero ljudi s dva pileća prsa. to je kasnije nekoliko puta ponovija.
divo i ja smo, naravno, maksimalno žurili jerbo su nam hana i kaja zaprijetile da nek dođemo šta ranijim trajektom jer da je to nužno i neophodno, pa da možemo šta prije krenut prema divljoj i skrovitoj vali. kad smo se iskrcali s trajekta njih, naravno, nije bilo, začupale, se, kažu, korova pa su tako zaigrane međ granjem zaboravile na vrime. ja sam sila pojist krafnu a iveta d'iveta sam poslala kupit još pileta za svaki slučaj.


ovdi sam stala pisat putopis jerbo mi je dopizdilo pa ću sad samo još nabrojat šta smo tamo radili. ovo je jedan loš putopis.

kad smo došli u divlju i skrovitu valu boravili smo u njoj nekoliko dana i sunčali se goli na terasi (cimerici sam rekla: goli, a ona je zaključila da to znači u kostimima ) i nešto malo jeli i cipali drva, a oni su se čak i kupali u moru a ja pičkica sam ugrijala vode nad vatrom pa se polila, i tako je proša naš izlet. još sam vidila ovce i pročitala jednu knjigu u kojoj mi je osta zaboravljen papirić na kojem sam zapisala duhovite doskočice i pošalice kojima smo se domislili tih dana, pa ih sad tu ne mogu prepisat. i naravno, falija nam je jerko pa smo stalno pričali o njemu. i divo nas je dobija na jamb iako je tek početnik, jeba ga led.
onda sam išla u split, onda smo išli kombijem u zagreb po mećavi.
to je bio moj izlet.

- 16:53 -

· izlet je dobar. eto i okupala si se i sve. bar si lipo proslavila novu godinu, eto. :) (angry Sadako's apprentice 04.01.2007. 00:39)

· di ćeš lipše nego na našemu broču (a kažu da su bročani škrti, ja ne virujen da in je za potribu činit takve šempje od sebe) :-) (Slave 06.01.2007. 14:47)

· bas dobar post.Sta fali (A part of the blank generation 07.01.2007. 04:00)

· menga, post, broč, sunčanje, mećava...ma super si mi. super truper! (stroke 07.01.2007. 11:19)

Nema komentara:

Objavi komentar