ponedjeljak, 8. siječnja 2007.

marko je čitao donji post i javio mi da će mislav i on po staljinističkoj metodi prvo pročitat knjigu "protiv ljubavi" koju imam namjeru čitat sad pa ju tek onda eventualno pripustit meni, i ja sam se raspizdla jerbo nemaju pojma kako me pazit i štitit. za pazit me i štitit trebaju prvo pročitat svakog s kim ulazim u ljubavni odnos pa ga (ju) onda tek eventualno pripustit meni. razjarilo me to malo kako meni nikakve koristi od njih mojih muških prijatelja koji bi me trebali štitit i pazit i čuvat.

jako je lijep dan, išla sam spavat u sedam ujutro, probudila me hana, plesala sam, divo javlja da je zajebavao jerka (briga me ako ih ne znate!), kaja javlja da joj se sviđa blog više od bernharda (šta je čista ludost, al hvala joj na njoj), mama javlja da viroza hara zagrebom i da nek se čuvam :), mislav je navratio pokazat mi jedan spot na youtubeu (killerse. isse, bijo se zakačijo na hiphop, al danas eto kaže da se otkačijo pomoću killersa, šta meni ne ide u glavu).

trenutno raspoloženje:


i jedan moj uradak koji se zove drama tri:

ti si ženstven. zato si moj dečko.

- 21:41 -

· poceli smo i ja i Stroke učit plesat, a koliko nam to dobro ide možeš pogledat na njegovom blogu..uglavnom slijedeći put kad se vidimo svakako idemo čagati i nema izvlačenja!! (funnylittlefrog 09.01.2007. 01:33)

· nesto si mi cudnog raspoloženja. had no idea you were into amish clothes and pianos lying on the beach :P (angry Sadako's apprentice 09.01.2007. 10:42)

· ti si ženstven. zato si moj dečko. hahaha ovo je dobro. moj frend zove tipove koji se meni sviđaju: gej :( (anspik 09.01.2007. 16:58)

· a ženo što dobro plešeš, jebote! bio sam na jutjubu i ostadoh osupnut. ja i Frog smo tek u začetku, ali napredujemo...polako i sigurno :P (stroke 09.01.2007. 21:08)

· frogonjo i stroke, pa onda kad dođete idemo na ples i to je to.
endi, oh, da amiški autfit! svojevremeno sam tila naučit svirat piano poradi ove pisme :)
anspik, tako treba, transgresivno.
eugene, ovim te putem pozdravljam, kao i kaju koja nek mi više napiše mejla s popisom za wikipediju. (Rusulica 10.01.2007. 12:59)

Nema komentara:

Objavi komentar