subota, 3. listopada 2009.

rađe ću krepat sam i prezren,
t.


svi su nastavili pit a ja sam išla doma pojest kapulu. onda sam lijepila olovčice na torbu. najradije bi je bacila. na stvari gledam ko na opterećenje zbog nadolazećeg bijega.
čitam to nešto dokumentarno i ima djevojčica i njen mačak i oni stalno vise skupa ko u priči i na slikama vidi se da se kuže. i onda sam zbog njih dvoje počela malo kao vjerovat u interspeciesalnu reinkarnaciju jerbo da su nekad bili ljubavnici.
pa sam sašila stolnjak. iako se tu nema šta puno za sašit. nisam išla na eksperimentalni film jer nisam kul. nisam ni na tulum kod slajda al to zato šta se vjerojatno tako sam nazvao. nakraju je bilo dosta toga šit.
stolnjak
goga: žene s vremenom oće druge stvari..
sana: šta, oće nekoga za udaju?
goga: ne nužno. al da, dosta im je tih dječaraca.
sana: ali ja volim dječarca, baš ga volim, mladog i divnog.
goga: al ti nisi žena.
mama: da, nije.
goga: više si diskurs.
mama: šinjorina.
goga: šinjorina.
kad ležim po svom ljubavniku.
kad ležim po svom ljubavniku,
ja sam izrazito organizirana i isplanirana. nije da ne gubim vrijeme al ga ne gubim na tim usputnim stvarima, s njima sam izrazito organizirana da mogu šta kvalitetnije ne radit ništa u komadu. tako se volim počet skidat već u liftu da uštedim vrijeme. raskopčala sam si košulju i kajiš i botune na suknji i špigete. kad sam izašla iz lifta nije bilo susjeda i utekla sam u stan.
lancun
naš šta?
ja san plakala. skoro san plakala, nisan plakala, al san skoro.
milena, '04.
zašto nam je arhetipan strah od pipaka, mrtvih ruku i općenito doticala koja će nam doć iz wc školjke? zato šta smo nezaštićeni, ono dole je nepoznato i zastrašujuće, bojimo se dirat u govna i bojimo se da se s nečim šta dođe od dole nećemo moć nosit i da će nas zateć nespremne, s leđa i dirnut u naš najranjiviji dio. pa kako nikom u tom pustom strahu nije palo na pamet namontirat retrovizor na wc školjku?
zaboravila sam provest istraživanje pa ne znam boje li se toga i muškarci pa ne mogu donit zaključak da je to strah od silovanja il penisa općenito ili mogu naravno.

iz: psihe analiza
- ja mislim da djeci u osnovnoj školi treba osvijestit postojanje ideologije.
- ja mislim da je to sranje. ideologija ne postoji.
- dopuštam! dopuštam! dopuštam da koncept ideologije ne postoji. to jer sam osvijestila postojanje ideologije.

iz: tautologije
DSC02825
sve žene koje poznajem i ne lude smo, čak i one koje su potpuno prihvatile svijet, jer smo ono spram čega se osjećamo (ništa više), a osjećamo se nervoznom, netrpeljivo, i mislimo da smo razmažene, histerične i dosadne. i jesmo to. zato se treba ubit.

iz: superego.
sanina psy-fi analitika je u ovon slucaju nesto ka auto-viktimizacija-jedne-cimalice. DI JE TU GIRRRRL_POWER ???? ni da inace iman nesto protiv spliskih cimalica, ali kad se to ekscesivno upraznjava, dobijes post-modernu treceredicu.
petar milat
_MG_1724
moje pero je moj penis je zgodna falusoidna metafora ali na štetu semantike jerbo pénis zadobivam najviše verbalnim prostačenjem. meni pénis izraste iz usta, proziran ko ona stvar u donniea darka.

i, meni bi bilo neugodno da imam kurac pa da ga mećem u razne žene i otvore.stipe: dosadna si. prekini, nemoj tolko blebetat. slušaj, postoji kultura gledanja utakmice...
sana: kultura gledanja utakmice. duda bi bio ponosan.
stipe: nemoj bit dosadna.
marko: postoji kultura ponašanja žene u javnim prostorima.
perpetual

Broj komentara: 6:

 1. Rusulica in english me oborila s nogu u ovom postu!

  OdgovoriIzbriši
 2. ja sam to ovako pročita - Rusulica in english with me shot down leg in this post! :)

  OdgovoriIzbriši
 3. This kind of text makes the Baudelaires of this world turn off the bedroom light and cry their souls out in their overstuffed pillow...

  OdgovoriIzbriši
 4. ja nemam strah od pipaka iz wc skoljke. mozda imam penis, a da ni ne znam?

  OdgovoriIzbriši
 5. karota opet14/10/09 22:34

  e, i obara me zadnja slika. ne znam sto mi je bolje, avion, lampice, pletenina ili rusulicina faca.

  OdgovoriIzbriši
 6. It may be that there is no other way of educating people. Possibly, but I don't believe it. In the meantime it would be a help at least to describe things properly, to call things by their right names. Ideally, what should be said to every child, repeatedly, throughout his or her school life is something like this:

  "You are in the process of being indoctrinated. We have not yet evolved a system of education that is not a system of indoctrination. We are sorry, but it is the best we can do. What you are being taught here is an amalgam of current prejudice and the choices of this particular culture. The slightest look at history will show how impermanent these must be. You are being taught by people who have been able to acommodate themselves to a regime of thought laid down by their predecessors. It is a self-perpetuating system. Those of you who are more robust and individual than others, will be encouraged to leave and find ways of educating yourself - educating your own judgement. Those that stay must remember, always and all the time, that they are being moulded and patterned to fit into the narrow and particular needs of this particular society."

  OdgovoriIzbriši