ponedjeljak, 25. svibnja 2009.

Ich freue mich sehr auf morgen. Der Samstag ist für mich der schönste Tag der Woche:-)
(dosta strahujem sa samom sobom od sutrašnjice. samotan dan je za mene najslađi dan na svijetu.)


baš sam te tila ovih minuta nazvat, razmišljam o odlasku i rasplakala sam se kad sam zamislila kako će izgledat kad te vidim nakon dvi godine, s ditetom il nečim. u kurcu sam večeras, ali više raspadnuta na dijelove nego razbijena nepovratno. to možda znači više toga, možda samo dobro zvuči, i svakako sam to ukrala jednom pjesniku, ali ja znam da znači da se sad krećem preslagivat, i da može bit i malo lošije, ko šta kaže irena, ali će u svakom slučaju bit drukčije. ali ne virujem, uopće niti malo ne virujem ni u jednom trenutku da će ikad zapravo bit lošije. to i tebi želim, da se tako dobro presložiš da kad me za dvi, tri godine dočekaš na nekom boktepitakojem europskom aerodromu kad budem dolijetala iz boktepitakuda, budeš mladi čovjek na čijem si sad, pardon, tragu.
jako sam ponosna na tebe i mislim da si krasna osoba, i to misle i mnogi drugi, puno njih mi je to reklo u zadnje vrijeme.
za praktične stvari ćemo se snać sta god bilo i kad god bilo,
a za nepraktične - e pa, inače nisam nužno pobornik toga da ih se riješimo, jer u njima ima nešto romantično i prkosno zeznuto, ko s onim stolićem koji sam s one dvi luđakinje nosila u motovun, ali svakako pozdravljam tvoje raskrštavanje s jednom od njih, ako je do toga zaista došlo. imamo važnijih stvari za bavit se sa, pobogu.
volim te.
(iz: pisma sestri)







alora, iđem spavat. do sutra i skajpa nekog budućeg, spi mirno, snatreć o dečkima koji nank ne postoje i avionima koji imaju veći airbag od samog aviona tak da kad padaju da te samo uljuljkaju u mekano.

goran




2 komentara:

  1. ljeeepota koju živiiiteee. kozmo. bilo bi super da stave još i s na kraju.pa da bude još ironičnije.a sad igra asocijacija:kako je nakon čitanja ovega posta prvo palo na pamet to ča san čuja prije 5 dan, prvi i jedini put?

    OdgovoriIzbriši
  2. loše, loše, loše, pa još dugo loše. i onda kad zaboraviš na bolje onda si tek spreman na to...

    OdgovoriIzbriši