srijeda, 5. ožujka 2008.

Broj komentara: 11:

  1. Izvrstan spoj spota i glazbe.
    Ah, zaboravio sam da je danas koncerat.

    :(

    OdgovoriIzbriši
  2. kuku lele, tjednima nikakav normalan update, vratim se nakon mjesec dana i doceka me zid teksta. jel moze kakav sazetak?

    inace, i ja kupujem krevet. koliki je ovaj tvoj, koliko para si platila za njega i gdje? jel imaju dostavu i jel ukljucena u cijenu?

    OdgovoriIzbriši
  3. a išla al nisam bila nešto raspoložena.

    oto, ako ne čtaš ovaj blog radi čitanja ovog bloga, koji kua onda tu radiš? pa neću ti sažetak pisat!
    krevet 200x120 970ak kn bez podnice za gotovinu prima nemještaj dostava 50kn! u ikee imaš jedna jako jeftin model, al ima samo širine 90 i 140 mislim, a meni je trebala baš ova širina, manji dođe 600tinjak s podnicom, mislim.

    OdgovoriIzbriši
  4. Anonimno6/3/08 19:29

    Ima nešto u tome što Oto kaže. Sajt je malo ono ... ko da dođeš u nečiju sobu, u njoj čudo super knjiga a sve po podovima, slike okačene posvuda i sve ukoso, po stropu vise igračke i suho cvijeće a u prozorima stoje dogorene svijeće. Nije da se ne rimuje al možda bi ipak trebalo stavit još koju policu.

    Ako shvaćaš što je pjesnik htio reći :)

    OdgovoriIzbriši
  5. hvala, i ja baš gledam jedan 200x120 kod prime za 900 kn na snizenju. paola r ga zovu.

    a na blog dolazim zbog sarenih slikica, ofkors! ma zajebajem te (donekle), al stvarno mi je tlaka prozvakat cijelu ovu litaniju odjednom iako volim vidjet sta ti se mota po glavi. brdo materijala otupljuje ostricu i zagadjuje mnoge blogove nize klase, mislim da neselektivnost to zovu.

    i jesi cula novu stvar od notwista? molto je fina na drugu loptu, good lies je zovu.

    OdgovoriIzbriši
  6. prvo oto, ispravak, nije ikea već kika.
    a potom: ognjene, pjesniče! :D kad jednom dođeš u mene na salon imat ćeš priliku vidit da ja na stropu nemam nikakvog suhog cvijeća i da sam puna polica i da sam opsesivan kompulzivac (neurotik?) (jel išta od ovog ima smisla?) šta se tiče urednosti. mislim da to čak prenosim i na blog, pa kako se nekome ova soba može činit zbrčkana? znam da mišljaše simpatično zbrčkana, ali ipak!
    a ti oto, brdo materijala, blogovi niže klase. okej. ali ovo je blog više klase. ko se ne slaže nek baci kamen il neki kurac. a materijala uopće nema brdo, ja mislim da ga je premalo jer uz doručak volim pročitat svoj post pa mi je dosadno kad je stalno isti pa se grdim gle ove lijene glupače šta ne piše više!
    osim toga, konzumirati u umjerenim količinama inače djeluje štetno, pitaj koga oćeš.

    OdgovoriIzbriši
  7. bonus komentar: ja sam razmažena kučka kojoj urednik treba stavljat police :D :D :D :+

    OdgovoriIzbriši
  8. ISPRAVAK!!!
    ispravak same sebe: konzumirati u NEumjerenim količinama djeluje štetno.

    OdgovoriIzbriši
  9. nakon svega sam dobio zarku zelju da ti zapivam onu " I wanna hold your hand..."

    OdgovoriIzbriši