utorak, 6. studenoga 2007.

wishlist za rođendan:
-da kad umrem moje mrtvo tijelo ne osjeća da je mrtvo
-da svi umremo bezbolno i uzbuđeni
-da se neko najjače zaljubi u mene
-da ne padaju avioni
-da ne moram na operaciju
-topli osjećaj obitelji
-bend
-karakterna uloga u filmu

rusulica: s tim da ti ona nije rodno muško, ona je rodno neopredijeljena.
sestra: stvarno? onda je ko agnostik.


Image Hosted by ImageShack.us
kad sam bila mala djevojčica i nisam još dovoljno razumila nijedan jezik, to je bilo najbolje vrijeme jer sam onda imala divnu priliku proučavat ga, ali sam je nažalost propustila. sjećam se da sam, slušajuć duet tomislava ivčića i kćerke mu u kojem ona pjeva tata vozi polako / vrati se sretno domu svom / naša mama uvijek je sama / dok čeka na povratak tvoj (bravo mama) mislila kako je pjesma kriva jer je djevojčica pomiješala običan prezent sa svevremenskim (naravno da tad nisam imala pojma kako se zovu, al osjećala sam ih). ako tata svaki put polako vozi i vrati se sretno, zašto je onda mama sad sva u čekanju i brizi, nije mi to pjesnički dobro sjelo jedno uz drugo.
onda sam kad sam osvijestila imperativ shvatila da kćer ustvari moli tomislava ivčića nek vozi polako i nek se vrati sretno. nažalost... ali ovo nije priča o tomislavu ivčiću.


Image Hosted by ImageShack.ustakođer sam jedamput čula kako si mama i tata govore riječ ništa i to ne tako da ona označava ne-materiju, npr, jesam li ostavila šta u torbi? -nisi ništa., nego da označava ne-ideju (razmišljam bil ovo mogla bolje nazvat). mama bi pitala tatu nešto, pa kad bi on kasnio s odgovorom, il je ne bi čuo a prošo bi voz, ona bi mu samo na njegov upit šta je bilo rekla ništa. rekla bi mu ništa i kad bi mi zajebale npr kad sam ja zapalila vatricu u spavaćoj sobi, šta on nije smio doznat.
i ja sam jako jako želila upotrijebit tu riječ u niječućem označavanju ideje i onda je nastupila situacija da su me počeli odvikavat od tute i slat piškit na vece. pa se meni pripiškilo a zaboravila sam da su me navikli na vece pa sam pokucala mami na vrata od banja (kupaone) želeći dobit iz nje svoju tutu. al sam se onda kad sam već bila pokucala, sjetila da to mogu (i moram!) obavit na veceu pa kad je mama iznutra pitala da šta trebam, ja sam ostala šutit. ostala sam šutit, i nisam joj doviknula ništa, pa ni tako željeni ništa. umjesto toga mi je počelo šumit u ušima jer sam znala da nešto moram reć, a nisam mogla izvuć pravu riječ.
jeste li razmišljali koje biste stvari promijenili u svom životu da možete vratit vrijeme? ja jesam, i na samom vrhu liste stoji: rekla bi mami ništa tog dana pred banjem.



Image Hosted by ImageShack.us

- 01:12 -

· A što stoji na drugom mjestu stvari koje bi promijenila da možeš vratit vrijeme? Ako je za javnost. Meni je osobno vrh vrhova piti kombinaciju kave, mineralne i votke. (tyler_durd3n 06.11.2007. 03:31)

· Pnekad i ja razmišljam o tome što bih učinila...i promijenila do mogu vratit vrijeme...
ali onda se opat zapitam možda bi bilo sve drugačije, možda mi se nebi svidjelo....
ja se ipak držim one poslovice " Za prolivenim mlijekom ne treba žaliti" :) (Kronike Izgubljene Djevojke,SUDBINA-FOG 06.11.2007. 11:58)

· Shvatih tvoje objašnjenje kod mene u komentaru, hvala ti :o) Hm, drugstvo... inteligentno ću to upotrijebiti u govoru kad bude bilo prilike i onda drugima objašnjavati kulturno teorijski aspekt istoga :o)) Da mogu vratiti vrijeme, hmm.... ne bih mijenjala ništa. Ne žalim ni za čim, bila glupost ili ozbiljnija stvar u pitanju... hmm, možda bih samo prema nekim osobama bila manje zatvorena, a prema drugima, pak, manje otvorena. Oboje bi mi priskrbilo mnogo manje boli u životu :o) (kinkykolumnistica 07.11.2007. 00:00)

· Woow...zanimljiva filozofska razmatranja ....
Mene je ipak iznenadila činjenica da tako dobro pamtiš period kad si imala...koliko?..2 godine? :) (Herostrat 08.11.2007. 12:03)

· Da mogu vratiti vrijeme, ne bih odrezao kovrcice. Da mogu, promijenio bih godinu rodenja: rodio bih se krajem sezdesetih godina 20.st. i isao na svaki Azrin koncert. Da mogu, probusio bih susjedi gume na automobilu i tako spasio svog psa Brunu od nesrece. Da mogu, bio bih kao Massimo Savic, i andeo i vrag. ;)

Gdje si se samo sjetila Ivcica... Mi smo kao klinci pjevali onu njegovu antiratnu Stop the war in the Croatia, samo sto ja tada nisam dobro izgovarao rijeci. Umjesto war, pjevao sam nesto kao worms., misleci valjda pritom na svoje djetinje crve. ;) (Imaj na umu da tada jos nisam ucio englescinu.) (Azrail 08.11.2007. 16:25)

· ništa ne bih promijenila :/ (anspik 08.11.2007. 23:56)

· Kad ti je rođendan? (vadimastok 09.11.2007. 15:00)

· rusulice, upravo je FLF nakon čitanja ovog teksta vrisnuo is veceja dok sam počinjao tipkanje komentara : "To ne bi bolje ni Woody Allen sročio!!!", te sam poslije toga samo čuo par čudnih zvukova nalik na podrig i mlaz vode. sada me upravo naš domaćin Zoki upitao što ja to tipkam. rekao sam mu : "NIŠTA!" (stroke 12.11.2007. 15:58)

· "Ništa" poslije ovog neće biti isto. (Hopey's Inn 13.11.2007. 15:59)

· NITKO KAO SANNI IZ SPLITA! (torcida_knežija 18.11.2007. 01:51)

· da mi je sad malo tvog mozga... (Waterloo 18.11.2007. 16:18)

· a koja je to karakterna uloga koju prizeljkujes? (~ash~ 20.11.2007. 12:09)

· ajjooojjj finoga bloga
(baš: jebale ih kategorije)

pozdrav&poštovanje) (beastie boy 21.11.2007. 12:42)

Nema komentara:

Objavi komentar